Култура и Изкуства

Tramplin.bg дава шанс на всички Създатели и Автори на проекти свързани с Културата и Изкуствата, да реализират и популяризират своите идеи. Благодарение на специално разработените категории "Култура" и "Изкуства", всеки един от вас може да публикува своя проект, да достигне до нови аудитории, да привлече съмишленици и да осигури нужното финансиране. 

Даваме шанс на проекти кандидатстващи по международната програма Еразъм Плюс, да съберат нужните им средства за самоучастие. За целта създадохме допълнителна категория проекти "Erasmus+". 
 


Ако си създател на проект свързан с Културата и Изкуството, това е твоят шанс да се обърнеш към всички и да им представиш своята идея. Това е най-лесния начин да презентираш и рекламираш проекта си, напълно безплатно. 

Ние знаем, че за да се реализира един проект, са нужни не само голямо желание и добра идея, но и подкрепа. За това ти даваме възможността, обръщайки се към широката публика, да привлечеш към твоя проект не само поддръжници, но и добворолци, които да ти помагат и заедно с теб да осъществят започнатото. Още повече благодарение на уникалния за България краудфъндинг модел на финансиране, можеш да си осигуриш и така необходимата финансова помощ.

За да улесним и вдъхновим нашите бъдещи създатели и да окуражим хората, автори на проекти предлагаме следното кратко видео:


Разбери как да създадеш и публикуваш своя проект още сега: Как се създава проект?

Проекта АРТ ТРАМПЛИН на ЮЛНЦ НОВА ВАРНА се осъществява с помощта и любезното съдействие на Община Варна.