Политика за Конфиденциалност

Всяко едно лице от екипа на ЮЛНЦ „Нова Варна”, вписано в Централния Регистър на Министерството на Правосъдието, работещо със уеб сайта (“Сайт”) се ангажира да защитават личните Ви данни като спазват Политика за Конфиденциалност. “Политика за Конфиденциалност” е документ който описва как боравим с предоставената ни от вас информация, свързана с Услигите на нашия Уеб Сайт и съобразно Закона за защита на личните данни.
Тази политика за защита на личните данни ("Политика") определя вида информация, която събираме, това, за което я използваме и правата, които имате във връзка с тази информация. Използвайки този уебсайт, Вие приемате условията на политиката.
За целите на Директивата за защита на личните данни (95/46/ЕИО) ("директивата"),
ЮЛНЦ „Нова Варна”, се явява в ролята на „контрольор на личните данни”.
Условията на документа се отнасят основно до www.tramplin.bg, (“Уеб Сайт”). В допълнение към основните положения в този документ
ЮЛНЦ „Нова Варна” и Уеб Сайта имат „Условия за Ползване”, които включват основни положения от тази “Политика за Конфиденциалност”
Някои основни термини в Политиката за Конфиденциалност са дефинирани в Условията за Ползване.
Ние събираме и поддържаме лична информация за Вас, което включва (но не се ограничава с) Вашето име, адрес, имейл адрес и номер на телефон и факс ("Лични данни") и др. предоставени ни доброволно от Вас. 

Ние съхраняваме информация за всеки посетител и потребител на Сайта:
1. Когато някой посещава Сайта, ние събираме информация в стандартен интернет запис за посещенията и за активността в Сайта. Ние използваме тази информация, за да проследим броя посетители и достъпа им до определени места в уеб сайта на Tramplin.bg. Ние събираме тази информация само в обобщен вид (с други думи ние не събираме информация конкретно за всеки отделен потребител) и което ни помага за мониторинг на трафика и моделите на поведение в Сайта, благодарение на което ние имаме възможност да подобрим услугите си.
2. Този сайт използва “бисквитки” за някои елементи от сайта. Бисквитките са пакет информация, изпратен от уеб сървър към интернет браузъра на потребителя, а след това връщан от браузъра всеки път, когато той получи достъп до този сървър.
Бисквитките“ съдържат информация, избрана от сървъра, и се използват да поддържат състоянието на HTTP обмена, които иначе са „без състояние“. Основно те се използват за удостоверяване на самоличността на регистриран потребител на даден уебсайт като част от процеса на влизане или първоначална регистрация в сайта, като от потребителя не се изисква ново въвеждане на потребителско име и парола при всеки следващ достъп до този сайт. Освен това те се използват за поддържане на потребителския акаунт за избрани проекти, направени дарения и други активности свързани с потребителския акаунт, за персонализация на определени опции в сайта и др.
3. Ние нямаме за цел да събираме персонална информация за отделни потребители.

Информация която съхраняваме за всеки един регистриран потребител:
1. С даването на съгласие с Условията за Ползване на Tramplin.bg, Вие се съгласявате да не злоупотребявате с лична информация на други потребители в сайта. Като злоупотреба се дефинира използването на лична информация за регистрирани в сайта поребители, освен изрично упоменатата в определени проекти информация.
2. Когато Вие създавате потребителски профил в Tramplin.bg, ние събираме Вашето Име, електронна поща, пощенски адрес, телефон за връзка и парола както и всичко останали данни, които вие доброволно ни предоставяте. Ние се задължаваме да не предоставяме тези данни на трети лица, освен държавни институции и освен ако Вие изрично не ни опълномощите за това.
3. Tramplin.bg не носи отговорност за публикуване и разпространение на лична информация побликувана от други потребители в публикувани проекти и проектна документация.
4. Нито един регистриран или нерегистриран потребител на сайта не получава информация за Вашите кредитни карти, дебитни карти, банкови сметки, банкови детайли или друга лична информация свързана с направени от вас плащания. 

Информацията която събираме от Вас когато извършвате плащане:
1. Когато дарявате пари и извършвате плащания, ние запазваме информация за Вашето име и елетронна поща, както и вида на Вашия разплащателен метод, останалите Ви банкови детайли се събират и съхраняват от доставчиците на разплащанията, които използвате. 
2. Tramplin.bg се нуждае от Вашите имена и електронната Ви поща и/или посочен от Вас телефон за връзка, за да потвърди Вашето разплащане и/или да Ви уведоми за съществуващи нередности. Въпреки това, ние не споделяме вашите имена или елетронна поща с трети страни без Вашето изрично разрешение освен ако не бъдат изискани от оторизираните държавни органи.
3. PayPal, Борика, EasyPay и ePay ще използват предоставените им от Вас лични данни само, за да осъществят Вашето плащане. За повече информация, моля прочетете условията за ползване на избрания от Вас провайдър на разплащане.

Електронна поща и известия писма по електронната Ви поща:
1. Ние ще се свържем с Вас само и единствено когато и ако това е необходимо
2. Ние ще Ви изпращаме писма свързани с направени от Вас плащания
3. Възможно е Вие да получавате писма свързани с новини от сайта в които ще се съдържа необходимата Ви информация, за да се откажете от тези писма. 
4. Възможно е да Ви изпратим писма свързани с нашата услуга, когато и ако това е необходимо
5. Възможно е потребителите, създали проекти, да получават писма на електронната си поща свързани с техните проекти 

Правни задължения:
1. Ние нямаме право да предоставяме Ваша лична информация на трети лица, без вашето изрично разрешение, освен ако Вашата лична информация не бъде изисквана от съответните финансови и/или правни институции.
2
. ЮЛНЦ „Нова Варна” е регистрирана като оператор на лични данни. 
3. Всяко едно лице може да направи справка за това дали и каква лична информация притежаваме за него. Ако ние притежаваме Ваша лична информация, ние ще:
    1. Ще Ви предоставим пълно описание за вида на личната информация която притежаваме за Вас.
    2. Ще Ви дадем информация защо притежаваме Ваша лична информация
    3. Ще Ви дадем информация, кой би имал достъп до тази информация.
    4. Ще Ви предоставим копие от Вашата лична информация която ние притежаваме за Вас в разбираема форма.

Сигурност:
Вашите лични данни се съхраняват на сървъри в България. Ние вземаме сигурността много сериозно и се опитваме да предпазим нашите клиенти срещу неоторизирано проникване, прихващане и разкриване на техните лични данни. За нещастие трети лица биха могли незаконно да прихванат, проникнат и/или да получат достъп до Ваша лична комуникация, което би довело до злоупотреби с Ваша лична информация която се съхранява на Сайта и/или на сървъри свързани със Сайта. Поради това, въпреки че ние работим много усилено, за да опазим Вашата лична информация, ние не можем да Ви гарантираме, че Вашите лични данни и/или Вашите лични комуникации ще останат лични.

Приемане на Политиката за Конфиденциалност:
Използването на нашия Сайт и свързаните с това услуги означава, че приемате тази Политика за Конфиденциалност. Ако не сте доволни с която и да чат от Политиката за Конфиденциалност, моля да не продължите да използвате нашия сайт и услуги. Тази политика може да се променя периодично и се счита, че приемате текущата версия всеки път, когато използвате www.tramplin.bg или всеки сайт, управляван от нас.

Промени:
ЮЛНЦ „Нова Варна” си запазва правото да актуализира настоящата Политика за Конфиденциалност по всяко време. Актуализации на нашата Политика за Конфиденциалност ще бъдат изпратени на имейл адреса, който сте ни предоставили и/или публикувани на видно място на уебсайта.
  
Въпроси:
За въпроси относно нашата Политика за Конфиденциалност, моля пишете ни на адрес: office@tramplin.bg