За Дарители

 
Участвай в проекти

Даваме ти възможност да се включиш и да подкрепиш колкото и които проекти решиш. Много от участниците откриват проекти чрез препоръки от приятелите си. Ако си особено развълнуван за проект в Tramplin.bg и искаш да помогнеш, имай предвид, че споделянето в социалните мрежи или по имейл е един от най-добрите начини за разпространяване на добрата кауза, но разбира се най-добрия начин си остава рекламата от уста на уста.

Друг начин да откриеш невероятни проекти е от седмичния бюлетин на Tramplin.bg. Нашят екип ще те държи в крак с най-новите и интересни проекти, както и с всяка една новост в сайта. Запознай се 
преди всички останали с любопитни подробности от кухнята на най-харесваните от теб проекти!
Не на последно място можеш да ни станеш приятел в социалните мрежи. Там ние публикуваме нашите любими проекти и идеи, както най-новите и интересни новини.


Стани един от нас

Tramplin.bg е място, което обединява създатели, дарители, доброволци, поддръжници с една обща цел - нашето по-добро бъдеще.  
Като помогаш на един проект да се реализира, ти се свързваш с хора с обща цел, желаещи заедно да превърнат една голяма идея в реалност. В замяна ще получиш цялото удовлетворение от участие в нещо голямо и значимо.

Хората не само финансират проекти, те подкрепят личности. В определени случаи помагаме на някой, който е креативен и деен да допринесе за благото на общността. Ако истински вярваш в идеята на проекта, който си избрал, помогни ни да я реализираме.
 
 
Дари лесно и безопасно
 
Избери проект, дари сума и вземи своята награда. Ако нямаш достатъчно налични средства, влез в своя акаунт и ги зареди.

Според правилата на сайта един проект се счита за успешен само, когато е достигнал предварително зададената сума в определения за това период. Имай предвид, че ако един проект не се финансира до край в посочения срок, средствата ти се връщат в пълен размер в потребителския ти акаунт. Така ти даваме възможността да подкрепиш друг проект.

Tramplin.bg приема твоето доверие и сигурността на личните ти данни много сериозно. За да гарантираме сигурността ти, използваме доказани системи за сигурност в преноса на данни и разплащанията. Освен това високо квалифициран екип от специалисти се грижи за сигурността на твоите лични данни.
ЮЛНЦ "Нова Варна" е регистриран оператор на лични данни по смисъла на Закона за Защита на Личните Данни на Р. България.
 
 
Методи за плащане  


Банков превод
Изисква се предварително заплащане. След получаване на сумата ще бъдат предприети действия по изпълнение на вашата поръчка.
Моля, имайте предвид, че понякога междубанковите трансфери отнемат от 1 до 3 дни.
 
Банкови детайли при плащане в ЛЕВА :
ЮЛНЦ "Нова Варна"
IBAN: BG22STSA93000022360716
BIC: STSABGSF
Банка ДСК ЕАД
 
Всички такси и комисионни са за сметка на клиента.
В основание за плащане задължително вписвайте номер на поръчката!
Моля, използвайте горната сметка за преводи само и единствено в ЛЕВА!

 
Електронно плащане с дебитна или кредитна карта
В системата за електронни плащания Борика.
Изисква се предварително заплащане. След получаване на сумата ще бъдат предприети действия по изпълнение на вашата поръчка. Когато изберете тази опция за заплащане на сумата, сайтът ще генерира номер на поръчка и веднага след това автоматично ще ви препрати на страницата, където да наредите транзакцията.

MAESTRO дебитни карти:
ЮЛНЦ „Нова Варна” е регистриран търговец в системата ePay.bg за приемане на плащания с дебитни карти Маестро.
За да използвате Вашата дебитна карта Вие, трябва да имате:
• Дебитна карта в някоя от банките работещи с ePay;
• Трябва да разрешите картата си да се използва за плащане по Интернет - това става в момента на издаване на картата или от банкомат в меню "ДРУГИ УСЛУГИ".
• Валидна регистрация в системата ePay.bg, както и регистрирана дебитна карта в системата - това става след като влезете вече като клиент с полученото потребителско име и парола и добавите картата си към клиентския профил.
 
Кредитни карти: Visa, MasterCard, Discover, American Express, Dinners, JCB
За осъществяване на On-line плащания през Интернет ЮЛНЦ „Нова Варна” работи със системата за онлайн транзакции и авторизиране на кредитни карти ePay Свят. Ще бъдете препратени към интерфейса на ePay Свят, където в една единствена сесия можете да изберете да платите с кредитна карта, като сигурността на предаване на информацията се осъществява чрез SSL - протокол.
 
След въвеждане на информация за картодържателя и потвърждение на плащането, системата извършва on-line авторизация на кредитната карта, проверява наличността на сумата в банката на картодържателя и получава веднага потвърждение или отказ от системата.
 
В случай, че информацията за картодържателя е неточна или сумата не е налична по сметката на кредитната карта, плащане не се извършва и картодържателят получава съобщения за евентуалните причини. В този случай, картата на картодържателя няма да бъде задължена.
 
Търговецът (ЮЛНЦ „Нова Варна”) няма достъп до информация за Вашата банкова карта. Търговецът получава съобщение от системата единствено едно плащане, инициирано от определен потребител дали е извършено или не.

ePay
/система за електронно разплащане с дебитни или кредитни карти или чрез микросметка/
Изисква се предварително заплащане. След получаване на сумата ще бъдат предприети действия по изпълнение на вашата поръчка. За да платите чрез системата на ePay е нужно да имате предварителна регистрация на 
www.epay.bg .
При завършване на поръчката на сайта ще се появи бутон, на който трябва да кликнете и ще бъдете препратен към страницата на epay.bg с попълнени данни на ЮЛНЦ „Нова Варна” /операторът на trampling.bg/ и стойността, която трябва да преведете.
В случай че това не стане, можете да изпратите сумата по поръчката ви по следния начин:
  1. Влезте на www.epay.bg с вашето потребителско име и парола.
  2. Изберете меню „Преводи”.
  3. Изберете меню „Изпратете пари на друг потребител в epay.bg”.
  4. Изберете „Въведете нов вътрешен превод”.
Отваря се таблица, в която се попълват:
  • - „Платете с” - избира се метода на плащане от падащото меню;
  • - „Сума на превода” - сумата на поръчката;
  • - „Основание” - изписва се номера на поръчката;
  • - „Клиентски номер на получателя” -  3461525370;
  • - „e-mail на получателя” office@tramplin.bg – попълва се пожелание;
  • - „Информация, която получателя ще види за Вас”- попълва се пожелание.
Потвърждение за направено плащане се получава незабавно на електронната поща.

EasyPay
Системата позволява получаване/изпращане на паричен превод в произволно избран от Вас офис, работещ в системата, обозначено със знака на фирмата.
 
Плащането да се извърши към Клиентски номер: 3461525370
---------------------------------------------------------------------------------------
Необходимо е да съобщите, че сте извършили плащане по телефон или e-mail.
Тел. +359 887 395794; e-mail:
office@tramplin.bg

 
Внасянето на суми може да става по следния начин:
• в брой на гише;
• чрез ePay.bg чрез национални дебитни банкови карти;
• чрез ePay.bg с плащане чрез международни кредитни карти;
• чрез банка – превод от сметка.

 
Сигурност на предаване на информацията
 
Системата използва SSL - протокол за връзка между браузъра на клиента и сървъра. В момента, в който влезете в режим на SSL, на най-долния ред на браузъра се появява символ /жълт ключ на син фон при Mozilla или жълт катинар при Microsoft Internet Explorer/. Ако натиснете този символ с мишката и при двата браузъра се отваря прозорец с информация за сертификата, който сървърът притежава и за режима на криптация /шифриране/ на данните, които се обменят с клиента.За наградите
 
Наградите са средството, чрез което създателят на проекта изразява благодарността си към всички хора, които са участвали в него и са допринесли за реализацията му. Можеш да си избереш награда в зависимост от дарението, което си направил. Всички награди се предоставят от създателя на проекта. Напомняме ти, че някои от наградите са ограничен брой. Затова побързай, дари сега и вземи желаната награда.
  
Получаване на награди
 
Наградите по определен проект ще се предоставят само и единствено, когато кампанията по набирането на средства завърши успешно (проекта се финансира на 100%). Ако проектът не достигне 100% финансиране, награди не следва да се получават. Очакваната дата на доставка за конкретната награда се определя от създателя на проекта. Той ще се свърже с теб, за да уточните как точно ще я получиш.

Tramplin.bg ви гарантира !


Ние се задължаваме да следим за целесъобразното изразходване на набраните средства, както и за пълната реализация на всеки изцяло финансиран проект. За повече информация относно набраните средства натисни тук.