HYPE communication

HYPE communication HYPE communication е комуникационна агенция, предлагаща цялостно обслужване в областта на PR, Специални събития и Реклама. Нашето кредо е подчинено на разбирането, че трябва да пестим работни часове и ресурси на клиентите си, помагайки им в осъществяването на техните бизнес цели.
 
Комуникациите не са самоцелен акт, а част от цялостната бизнес концепция на всяка организация. Поставили сме си за основна цел да не допускаме никакъв компромис с качеството на нашата работа и затова граденето на взаимно доверие с нашите клиенти е много важно за нас.
 
Да си добър комуникатор е нещо, което образованието може да ошлайфа, но не и да създаде. Нашите клиенти са изключително успешни хора на бизнеса, които обаче предпочитат да оставят „гласа“ на своите марки в наши ръце. Може би шокиращо ще прозвучи, че за нас креативността застава едва на второ място след професионализма и постоянната самоактуализация. Това не означава, че не сме креативни хора, изпълнени с идеи и постоянно вдъхновение - тъй като това със сигурност е основно качество в нашата професия - а че смятаме артистичността за оправдана, едва когато зад нея стои послание и реален резултат.
Стараем се да разказваме вълнуващи истории, да създаваме живот за продуктите на нашите клиенти и да ги превръщаме в нещо, до което всеки иска да се докосне. За нас нищо не се е случило, ако хората не знаят и не говорят за него. Именно затова избрахме името HYPE. Макар понякога свързана с отрицателно възприятие, тази дума означава ефект, провокиран в потребителите да искат неистово нещо, от което може и да нямат реална нужда. И ако в този свят на ограничени ресурси и неумолими пазарни принципи можеш да накараш някой да иска нещо, само защото е очарован от култа към него, то в това виждаме добре свършена работа. Нашият екип е съставен от хора, които искрено се възхищават един от друг, но и проявяват голяма скромност към своята работа. За нас има само една изгряваща звезда и тя е продуктът на клиента.
 
Екипът на HYPE Communication свободно плува в морето на интегрираните маркетингови комуникации. Не можем да изолираме или поставим акцент на отделен елемент от комуникационния и маркетингов микс. Считаме се за доставчик на услуги от целия спектър на комуникациите и тази наша експертиза благоприятства създаването на завършени кампании, работещи ефективно на всички комуникационни фронтове. Консултираме и реализираме проекти в следните сфери:
  • Връзки с обществеността – PR
  • Специални събития
  • Реклама
  • Директни продажби
  • Спонсорство
  • Културни събития
 
За контакти:
гр. Варна, бул. Хр. Ботев №18, Fullmax Center
052/691 888

team@hype.bg
www.hype.bg