Whiteboard Elephant Studio

Whiteboard Elephant Studio
Whiteboard Elephant Studio е единственото студио в България специализирано в производството на видео анимации от типа Whiteboard Animation.

Без значение от сферата на дейност, от образование и здравеопазване, през технологии и стартиращи компании, до неправителствени и политически организации, винаги когато имаш нужда от ефектно, спиращо дъха и запомнящо се видео, ние можем да ти помогнем. Независимо, дали имаш нужда от рекламен клип за новия си продукт, обяснително видео за иновативната си услуга, или ефективен обучителен филм за фирменото си обучение, ние ще изработим твоята пленяваща история и ще я въплътим в едно невероятно увлекателно и висококачествено видео, което да съответства на поставените задачи и бюджет.

Нашите whiteboard видео анимации са перфектния начин да привлечеш внимание и да разпространиш своето послание сред хората, а гъвкавите ни услуги са търсеното решение за всеки бизнес и организация без значение от размера и бюджета им. Ние ще работим заедно с теб, във всяка стъпка от процеса, от вдъхновяващата идея и изработката на невероятния и пленяващ сценарии, до завършеното неповторимо и уникално видео. За това, независимо дали е забавно презентационно бизнес видео, информативен обяснителен видео клип, или твоята невероятна история, твоята whiteboard анимация ще остави незабравим и дълготраен спомен във всеки. 

Whiteboard Elephant Studio
www.whiteboardelephant.com